Bagdy Emőke - Pszichofitness
Szeretettel várják Önöket. Bagdy Emőke PSZICHOFITNESS című hangoskönyvének bemutatójára 2014. április 15., kedd 17.30 óra Örkény István Könyvesbolt (1137 Budapest, Szent István krt. 26.) A szerző beszélgetőtársa László Ágnes
 
Mindig szerettem tanítani és lelket gyógyítani. Ezt teszem ma is, és tanítok „nem középiskolás fokon” a média minden csatornáján és mindenütt, ahová hívnak, és ahol terjeszthetem a pszichológiai ismereteket. Remélem, sokáig végezhetem ezt a szolgálatot. Mégsem időt kérek a sorstól, hanem csak azt, hogy szabott életidőmben mindig a személyes érdekeltségen túlmutató értelme legyen annak, amit teszek. (Bagdy Emőke, Napút, 2010/10)

KACAGJ, KOCOGJ,
LAZÍTS, ÉRÍNTS,
SZERESS!

Dr. Bagdy Emőke, Prima Primissima díjas klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, szupervízor, a pszichológiatudomány kandidátusa több száz tanulmányt, sok könyvet írt vagy szerkesztett, és több mint ezer előadást tartott eddig.

A Kossuth-Mojzer Kiadó által megjelentetett hangoskönyv közérthetően és elgondolkodtatóan ismerteti meg a hallgatókkal, amit a túlterhelt mindennapjaink stresszhatásairól és azok kezelhetőségéről tudni érdemes.

Lehet, első hallásra meglepő, hogy a pszichofitness, azaz a lelki fitness öt komponense nem más, mint a KACAGJ, KOCOGJ, LAZÍTS, ÉRINTS, SZERESS, de Bagdy Emőke előadásmódja és érvei meggyőző erővel bírnak.

2014-04-11 15:39:00