Az Ismeretlen Kutatása Fesztivál
MU Színház 2011-05-05 20:00
A Műhely Alapítvány és a MU Színház közös szervezésében 2011. május 3-5. 20:00 A Műhely Alapítvány 2006 óta szervezi Az Ismeretlen Kutatása - improvizációs alkotóműhelyt, mellyel - egyedülálló módon - ad lehetőséget kutatásra, kísérletezésre alkotóknak, a lehető legkevesebb kötelezettség nélkül.
 
RÉSZLETES PROGRAM

2011. május 5.

Fülöp László/Biczók Anna: szeretsz vajon mi?

Egyrészt belső állapotok megélése, kiengedése, testen át történő kifejezése; másrészt kommunikációs formák, sémák, minták keresése.
Ez a két irány a kutatásunk alapja.
Kívül és belül, érezni és megfogni - ahogy magunkban és egymás felé tapogatózunk. Mondhatni nyekergünk.

Alkotó előadók: Biczók Anna és Fülöp László
Alkotótársak: Hajnóczy Luca és Szili Kata
Támogató: Új Előadóművészeti Alapítvány


Shimrit Golan (IL): Between us and you and me

Egy pillanatra álljunk meg. Nézd a képet a mikroszkóp lencséje alatt. A kép egy absztrakt részlete, mely más értelmet ad az egésznek. Részletek. Pixelek ezrei idézik fel egy másik összetétel emlékeit - elválaszthatatlan, teljes

Nagy-nagy köszönet a projekt első verziójában résztvevő partnereknek, Haraszti Ginának, Korai Zsoltnak és a táncosoknak, Arany Virágnak és Varga Péternek a lelkesedésükért és odaadásukért, mellyel a kutatást segítették. Gál Eszternek az őszinte és mély odafigyelésért és szakmai tanácsaiért, valamint a Műhely Alapítványnak - Zsóka és Gergely - nélkülük az egész kevésbé lenne színes.

Koreográfia: Shimrit Golan
Előadók : Adi Weinberg , Eldad Ben Sasson , Shimrit Golan
Zene : Stilluppsteypa , Bach , Redhooker


Haraszti-Zwiep Adrienn / Rácz Nóra: Sketch

A "SKETCH" című előadással Haraszti-Zwiep Adrienn táncos, koreográfus és Rácz Nóra grafikus közös munkája kerül bemutatásra. A két művész kutatómunkájának célja, hogy egyéni kifejezésmódjukkal, egymás művészetét inspirálva, a tánc és a rajz interakciójának lehetőségét teljes mértékben kiaknázza.

Szereplők:
Haraszti-Zwiep Adrienn - táncos, koreográfus
Rácz Nóra - grafikus
Támogatók:
Műhely Alapítvány, Orkesztika Alapítvány - Mozdulatművészeti Stúdió
Köszönet: Gaál Mariannak, Gál Eszternek, Réti Annának
2011-05-05 20:00:00