Az Ismeretlen Kutatása Fesztivál
MU Színház 2011-05-04 20:00
A Műhely Alapítvány és a MU Színház közös szervezésében 2011. május 3-5. 20:00 A Műhely Alapítvány 2006 óta szervezi Az Ismeretlen Kutatása - improvizációs alkotóműhelyt, mellyel - egyedülálló módon - ad lehetőséget kutatásra, kísérletezésre alkotóknak, a lehető legkevesebb kötelezettség nélkül.
 
RÉSZLETES PROGRAM

2011. május 4.

Rubik Ernő Zoltán/Maeva Lafitte (F):
(mosoly)...(mosoly)

találkozás mosolyog - felfüggesztett ülés - (mosoly) - Ön, mint szék? - Találkozás az ülés - (Nevetés) - Beszélj ülés - A két szék - Apropó székek - Tudom, hogy ez egy szék? - Barter szék, mosolygós - Ossza egy darab szék - Mosolyogni próbált székek - Párbeszéd székek - Dalok székek egy mosolyt mártással - Szék van - Kutatási szék - V. mosolyog, és C-vitamin


Marco Torrice (I)/Virág Márta: Me, Myself and I

Marco a brüsszeli P.A.R.T.S.-ban (Performing Arts Research and Training Studios) eltöltött négy év alatt a poszt-modern táncban mélyült el, ideokinetikus és szomatikus módszereken keresztül ismerte meg a test működését. Jelenlegi kutatásában a "funkciótlanság" vagy "több funkciójúság" érdekli, és ezek által újfajta mozgásrendszerek kialakítása. Kutatásához olyan partnert keresett, aki az agykutatás területén szerzett ismereteivel tud segíteni mozgáskutatásban. Partnere Virág Márta, aki negyedéves pszichológushallgató itthon és Amszterdamban; neuropszichológiát és kognitív pszichológiát tanul.
2011-05-04 20:00:00