Scallabouche Company: The Naked Impro Show
MERLiN Színház / 2011-03-28 19:30
English Mondays & Wednesdays - angol nyelvű improvizációs előadás (70')
 
A Scallabouche Társulat előadása, a Naked Impro Show egy rossz pszichodráma és a "Whose Line is it Anyway" (Magyar verziója a "Beugró") című brit TV show keveréke.
A Naked Impro Show kutakodás a jelenlevő közönség személyiségében. A színházban minden este más közönség van, akik azonban minden este egy egységes személyiséggé válhatnak a közös élmény kapcsán. Ez egy egyedülálló lehetőség, amely spontán módon kiaknázható. Mi van a közönség tagjainak történetei mögött? Mit csináltak életük során egészen eddig az éjszakáig? Miben bűnösek? Mire büszkék? És mire képesek?

A show során a Scallabouche véletlenszerűen kiválaszt néhány embert a közönségből, és kutatni kezdi az arcok és attitűdök mögött megbúvó történeteket. Improvizációs képességeinket felhasználva olvasni fogunk a gondolataitokban, értelmezzük a viselkedéseteket, kivetítjük az álmaitokat és elképzeljük a múltatokat, jeleneteket és a jövőtöket.
Az elmúlt 10 év során összegyűjtött improvizációs játékok segítségével összefűzünk egy spontán történetet. Mint mindig a fantázia és a valóság közti határokat a végsőkig feszítjük, ahogy a mindennapi törvénytisztelő színházba járó polgárok sötét múltját játsszuk el, és végigkövetjük titkos fantáziáikat. Mindannyian hazudhatunk, lophatunk, gyilkolhatunk, fosztogathatunk, vagyis bármit tehetünk. De mint minden produkciónk, ez is elsősorban szórakoztató lesz: zenével, jókedvvel és egy kis igazsággal...

Szereplők:
Alexis Latham, Ben O'Brien, Andy Hefler, Szalontay Tünde

Rendező:
Alexis Latham

info@scallabouche.comEz a cím védelemre kerül a spamrobotok ellen, engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse
www.scallabouche.com

Jegyár 2000 Ft, diákjegy 1500 Ft
Jegyek kaphatók a Merlin Színház jegypénztárában (V. Budapest, Gerlóczy utca 4.)
Jegyfoglalás e-mailben: kovacs.andrea@merlinszinhaz.hu
Jegyvásárlás interneten: http://merlin.jegy.hu, www.jegymester.hu, www.ticketportal.hu
[ Merlin ] 2011-03-28 19:30:00