Ken Wilson workshop
MERLiN Színház / 2010-10-11 16:00
Ingyenes dráma workshop
 
A budapesti MERLiN Színház English Mondays and Wednesdays programsorozatához kapcsolódóan ingyenes dráma workshopra hívunk minden érdeklődő angolszakos kollégát. A dráma workshopot Ken Wilson tartja Simple and effective classroom drama activities címmel. Ken ízelítőt ad az OUP Resource Books for Teachers sorozatában megjelent: Drama and Improvisation c. könyvéből is. Praktikus angoltanítási ötleteket és az osztályteremben is sikerrel kivitelezhető dráma technikákat tanulhatunk tőle. Ken több középiskolai kurzuskönyv szerzője, népszerű teacher trainer, 2002-ig az English Teaching Theatre igazgató-rendezője is volt.

A részvétel ingyenes. Jelentkezés: merlin@oup.huEz a cím védelemre kerül a spamrobotok ellen, engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse

A MERLiN Színházzal szemközti OUP Bookshopban a Drama and Improvisations könyv aznap - a dráma workshopra való hivatkozással - 20% engedménnyel vásárolható meg.

A Merlin Színház különleges ajánlataként a dráma workshop résztvevői a színház aznap esti előadásain 1000 Ft-os kedvezményes jegyárat fizetve vehetnek részt.
A választható aznap esti előadások:
19.00 MERLiN & Madhouse Company: Arthur, Part One - The Legend Begins
19.30 Scallabouche Company: The Story Room
A kedvezményes színházlátogatáshoz előzetes regisztráció szükséges a választott darab és jegyszám megjelölésével a kovacs.andrea@merlinszinhaz.huEz a cím védelemre kerül a spamrobotok ellen, engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse emailcímen 2010. október 8-ig.

További info: http://www.oup.com/elt/local/hu/rendezvenyeink/merlin?cc=hu

OXFORD-MERLIN AKCIÓ
Szemezgess kedvedre az előadásokhoz kapcsolódó tematikus kiadványok között, a színházzal szemben lévő Oxford University Press Könyvesboltban, ahol egy "bűvös" könyvjelzővel spórolhatsz is a jegyáron... Újonnan vásárolt angol könyved mellé 500 Ft-os vásárlási utalványként használható MERLiN-könyvjelzőt kapsz ajándékba, megváltott színházjegyed pedig 10% kedvezményre jogosít a könyvesboltban! Csak sétálj át a szomszédunkba!
[ Merlin ] 2010-10-11 16:00:00