Fenyő Miklós - Gyerünk a moziba be!
Margitszigeti Szabadtéri Színpad 2009-08-29 20:00
A nagy sikerű Made in Hungaria című film forgatását elevenítik majd fel augusztus 29-én és 30-án a Margitszigeten, ahol a nézők bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, miközben természetesen a legismertebb Hungaria és Fenyő slágerek is felcsendülnek a film főszereplőinek közreműködésével.
 
"Gyerünk a moziba be!" hangzik az ismert sláger, ami mostanság Fenyő Miklós életében is nagy mértékben meghatározza, hiszen az elmúlt időben sokat töltött a mozifilm készítés körül. A nagy sikerű Made in Hungaria című film forgatását elevenítik fel augusztus 29-én a Margitszigeten. A nézők bepillantást nyerhetnek a kulisszák mögé, miközben természetesen a koncert kihagyhatatlan elemei, a legismertebb Hungaria és Fenyő slágerek is felcsendülnek. Nem véletlen az sem, hogy az idei koncert sztárvendégei a Made in Hungaria főszereplői: Fenyő Iván, Kiss Tünde és Szabó Kimmel Tamás.

Fenyő Miklós a mai magyar könnyűzenének egyik legkiemelkedőbb alakja. Nevét mindenki korosztálytól függetlenül ismeri, az általa írt számok az ország legismertebb slágereivé nőtték ki magukat. Az egykori Hungária együttes megalapítója és frontembere a mai napig az egyik legfelkapottabb művész az igényes könnyűzene világában. Koncertjei rendre megtöltenek minden helyszínt, sőt, két immáron hagyományosnak mondható nyárvégi és decemberi koncertjére általában már elővételben elfogynak a jegyek.
A koncerten Miklóst a Fenyő Gyöngye zenekar kíséri, amely fiatal profi muzsikusokból áll, és természetesen a teljes Fenyő-életművet bármikor képesek előadni. A színpadi show-t a Jampi Angyalok tánccsoport színesíti, akik szintén állandó partnerei Fenyőnek, s természetesen nem maradhat el a Csacska Macska vokál, akik a tökéletesebb hangzást hivatottak szolgálni.
[ ngy, ksz ] 2009-08-29 20:00:00